Полските дет машини Decapitated  пристигат с целия си арсенал от тежки звуци на 24 януари, 2018 година в софийския клуб Mixtape 5 . Компания в света на мрака ще им правят немските легенди Kreator  и невероятните французи Dagoba, които всеки почитател на френската екстремна музика не би пропуснал за нищо на света. Новият албум на Dagoba , “Black Nova”,  излезе преди броени дни и  можете да го чуете ТУК.

Шоуто е предвидено да започне в 19 ч. и да продължи до  23ч.
Специално за най-бързите фенове първите 30 билета ще са на цена от 45 лева, а след изчерпването им ще се продават по 50 лева. В случай на останали места, в деня на шоуто и на място в клуба входът ще е 55 лв.

Билетите ще са в продажба от понеделник, 4 септември, 10:00 часа в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

 

 

 

Важен ъпдейт!!!

Поради обвинението в отвличане на първи септември тази година, Decapitated преустановяват всичките си участия! Предстои организаторът на събитието да обяви дали Decapitated ще бъдат заменени с друг участник.

Advertisements