Литовската пост-блек/блек метъл група Au-Dessus ще изнесе своя първи концерт в България на 21 октомври. Те пристигнат в нашата страна по покана на Autumn Souls Of Sofia.
Мястото на провеждане е столичният клуб Bar “ZAR”, намиращ се на ул. Цар Самуил 50.

Au-Dessus е ново явление на прибалтийската мрачна сцена. Те се събират в сърцето на Литва, Вилнюс през 2014г. Стилът им е евокативен блек метъл с достатъчно пост вдъхновения,
които правят музиката им интригуваща и въздействаща. Дебютното ЕР “Au-Dessus” идва само няколко месеца след като групата се събира и е издадено чрез лейбъла Witching Hour Productions в началата на 2015г. На 19 май тази година мистериозният квартет издаде своя първи студиен албум “End of Chapter” чрез френският лейбъл Les Acteurs de l’Ombre
Productions.
Макар и съвсем нова група Au-Dessus бързо набират фенове сред почитателите на блек метъла, пост-блек метъла и слъдж жанра. Саундът им се развива в посока да разруши обществените нагласи, да предизвика състояние на дискомфорт, да насърчи когнитивен дисонанс и саморазрушение. “В морала на болезнените пукнатини ние сме създадени да разрушаваме и това е начинът да създаваме. Ние дълбаем нашия отпечатък върху раменете на социалните клишета и гледаме отвъд самоналожените граници, удавени в цинизъм поради богобоязливо желание да влезем в контакт с благоприличието. Това е нашият Ренесанс и илюминация. Вие преценявате. “Съдете и бъдете съдени”.”

Au-Dessus ще видим в състав:
Šarūnas Bedulis – барабани
Simonas – китари
Jokūbas – китари
Mantas – вокали, бас

Шведите Zatokrev  от своя страна ще ни отнесат със своята дуум /слъдж атмосфера, от която крещящо ще имаме нужда през октомври .

Zatokrev  са :
Lucas Löw – бас, вокали
Frédéric Hug – барабани
Frederyk Rotter  – вокали, китари
Tobi Glanzmann – китари


С билети за концерта ще можете да се снабдите от системата на Eventim. Първите 23 билета са на цена 16 лв. След изчерпването им цената ще е 20 лв., а в деня на събитието ако
има налични ще бъдат на цена 25 лв.
Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Ако искате да видите една от най-бързо набиращите скорост иновативни блек метъл групи ви съветваме да се снабдите с билет навреме, защото пропуските ще са само 120 броя.

Билетирайте се ТУК

Advertisements